Ca orice parinte aleg cu mare atentie locul si oamenii in mainile carora imi las copilul, iar din acesta perspectiva ma simt onorata si recunoscatoare parintilor care isi lasa copiii cu mine in cursuri sau in terapii.

Spatiul creat pentru copii si impreuna cu ei la cursurile CRESC este unul de acceptare, respect si sustinere. Cand spun asta nu ma refer doar la faptul ca instructorul vine cu aceasta deschidere, ci fiecare pentru fiecare ne cream acest spatiu.

Suntem impreuna si fiecare conteaza, asa cum fiecare celula este importanta si isi aduce contributia la tesutul si intregul pe care il formeaza, asa fiecare membru al grupului, unic in felul lui contribuie prin unicitatea sa si e suficient.

Aici e locul unde copiii se intorc inspre ei, inspre cine sunt ei si potentialul lor, aici isi pot da seama de propria valoare si de propriile resurse.

Copiii invata conectarea cu Sine si emotiile lor, familiarizarea cu acest ghidaj interior este unul dintre cei mai importanti piloni ai vietii interioare si exterioare.

Va las si pe voi parintii sa va conectati la acest ghidaj interior, conectati-va la sinele vostru, la emotiile voastre, la corpul vostru si vedeti ce mesaj primiti: este cursul CRESC locul potrivit in care sa il trimiteti pe copilul vostru?