C.R.E.S.C – Curs de Relationare Emotionala si Spirituala pentru Copii

Eu sunt Cosmina, psihoterapeut de familie și instructor C.R.E.S.C – Curs de Relaționare Emoțională și Spirituală pentru copii și sunt onorată să îi însoțesc pe copii în drumul spre ei inșiși.

Prin experința cursului CRESC, copiii iși deschid mintea și sufletul, iar rotițele care pornesc aici vor continua de-a lungul zilelor și anilor.

Cursul CRESC aduce deschidere și intelegere traită despre teme precum recunoașterea emoțiilor și a mesajele lor, despre relația cu sine și relația cu lumea, despre inteligența corpului, despre suflet și spiritualitate.

Vom avea impreuna 5 întalniri, fiecare întâlnire durează 4 ore, în intervalul orar 10:00 – 14:00.
Fiecare atelier costă 300 de lei, adică 1500 lei pe cursul intreg. Datele pentru cele 5 întâlniri sunt urmatoarele:

Data eveniment Nume eveniment
17. iulie 2024 „Povestea personală” & „Cine sunt eu?”
24. iulie 2024 Ce imi doresc de la mine” & „Cum pot lucra cu mintea mea”
31. iulie 2024 „Cum pot avea relații fericite!?” & „Cercul de încredere și influența grupului”
07. august 2024 „Cum imi implinesc visurile?” & „Ce rostești împlinești”
21. august 2024 „Cum lucrez cu emoțiile mele? & „Cum imi construiesc viitorul”

DISCLAIMER:

    Cursul C.R.E.S.C. nu înlocuiește serviciile de consiliere sau terapie furnizate de un psiholog, psihoterapeut sau alt profesionist în domeniul sănătății mentale.

    Informațiile personale colectate în timpul cursului vor fi tratate cu confidențialitate și folosite exclusiv pentru îmbunătățirea experienței educaționale a participanților.

    Participarea la curs a părinților se face la final, ca un rezumat al cursului, alături de copii. Este important ca aceștia să fie implicați activ și să susțină aplicarea cunoștințelor și abilităților emoționale învățate în cadrul cursului, în viața de zi cu zi a copiilor lor.

    Efectele cursului pot varia în funcție de individualitatea fiecărui copil și de implicarea sa în activitățile propuse. Nu garantăm rezultate specifice, deoarece dezvoltarea emoțională este un proces unic pentru fiecare participant.

Abia aștept să începem călătoria!